Loading color scheme

H ΣΥΛΛΟΓΗ JUST GAZING XMAS ΙΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

in NEWS
 
Τo label με το οποίο συστεγάζεται το avopolisradio.gr μόλις κυκλοφόρησε την ετήσια Χριστουγεννιάτικη συλλογή του.
 
Την στηρίζεται αποκλειστικά στο bandcamp >> https://justgazing.bandcamp.com/album/just-gazing-xmas-ii
 
Ακολουθεί το μήνυμα τους. 
 
Τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη αφορμή για να δειγματίσουμε ανατρεπτικές εκδοχές κλασσικών μελωδιών, αλλά κυρίως να υποστηρίξουμε την ανεξάρτητη Αθηναϊκή σκηνή. 

https://justgazing.bandcamp.com/album/just-gazing-xmas-ii

 

Έξι παραλλαγές σε θέματα που όλοι έχουμε τραγουδήσει, μία διασκευή που θυμίζει Χριστούγεννα, ενώ κατά αποκλειστικότητα, μόλις για 24 ώρες κάνουμε διαθέσιμη ένα original track που προλογίζει το ονειρικό ποπ album της Sømmerdust που έρχεται στις αρχές του 2021. 

 

Δεχτείτε το σαν το εορταστικό mixtape της Just Gazing, με μουσική από τους νέους μας φίλους και μία ακόμα δημιουργική πρόταση για να ξορκίσουμε αυτή την ζόρικη χρονιά. 

 

Ξεκινάει με τις lo fi πειραματικές λούπες του Evankelos.  H  “Untitled” κασέτα του που κυκλοφορήσαμε νωρίτερα μέσα στην χρονιά είναι ακόμα διαθέσιμη και σύντομα θα στριμάρει και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Παρόλα αυτά αν δεν έχετε ακούσει την drum & bass εκδοχή των ηχητικών κολάζ του, αναμείνατε. 2021 loading

 

Οι V V E L L S είναι αυτή η μπάντα γνωστών σου που αράζεις μαζί τους και δεν έχεις ιδέα για το γεγονός ότι έχουν πετύχει 2 συγχρονισμούς σε σειρές του NETFLIX. To δεύτερο πραγματικά άγνωστο θέμα για την περίπτωση των SillyboyAlex από Keep Shelly In Athens και του Γιάννη Ράλλη από τους Whereswilder είναι ότι έχουν ένα soft spot για την μουσική των Flash And The Pan. Αυτή η διασκευή τους στο "Midnight Man” πρέπει να παίζει στο background αν με το καλό σαν επισκεφτεί ο Άγιος Βασίλης. 

 

 

Το “A Lake Of Happiness” της Sømmerdust είναι ο ορισμός της αποκλειστικότητας. Η νεαρή συνθέτρια και ερμηνεύτρια αναμένει την επίσημη κυκλοφορία του νέου της album σε παραγωγή του “δικού μας” κύριου Κ και εδώ για 24 ώρες σας δίνουμε ένα δείγμα από τον ήχο που θα επαναφέρει την Σκωτσέζικη ποπ των late 90s και θα ξυπνήσει αναμνήσεις από την Cerys Matthews των Catatonia

 

Ο Pelion Rivers ήταν ο άξονας αυτής της συλλογής. Η ζεστασιά της φωνής του και οι ακουστικές κιθάρες του ήταν που μας είχαν λείψει και σε ένα μόλις απόγευμα με τον Άλεξ Μπόλμπαση μας έδωσαν την πιο whiskey & cowboy films εκδοχή της Σιωπηλής Νύχτας. 

 

Η Xanthi πήρε λίγο πιο dark blue τα vibes από τα Χριστούγεννα του Elvis, αλλά είναι γιορτές με COVID οι φετινές οπότε κάπως βολεύει να φλερτάρουμε με τα σκοτάδια. 

 

ΝΤΕΝΤΕΝΙS αλλάζει το παιχνίδι και το κάνει όπως θα το έκαναν οι Residents. Σαρκαστικά και χορευτικά. 

 

Ο Chris Kiriazis στον μικρόκοσμο της Just Gazing είναι ο δικός μας Kenny G.  Aναμείνατε όχι έναν, αλλά δύο ατμοσφαιρικούς δίσκους που άνετα φλερτάρουν με την αισθητική της αναγεννησιακής περιόδου.

 

Τέλος, ο ορισμός του bonus beats κομματιού από το Jan Jiki να το κάνει όπως θα το έκανε ο θεός του beat making, J. Dilla

 

Και Καλέσε Εορτέσε σε όλους. 

 

*Να θυμήσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουμε Xmas συλλογή. 

 

Aκούστε ξανά το Just Gazing Xmas I στο Spotify

 

https://open.spotify.com/album/2GBhnI6AZO0zere2ufp2jW?